De ce CSF Galaxia?

 

…Destinul nu este legat de noroc, este mai degrabă legat de alegere.
Nu este un lucru pe care trebuie să-l aştepţi,
este un lucru care trebuie realizat.

William Jennings Bryan

Fondat în 1998, Centrul Sănătăţii Familiei „GALAXIA” este unul dintre primele centre medicale private din Moldova.

Astăzi Centrul şi-a obţinut aprecierea şi recunoştinţa meritată din partea populaţiei şi pacienţilor noştri fideli şi un respect colegial din partea instituţiilor medicale din ţară.

Centru Sănătăţii şi Familiei „GALAXIA” este situată în centrul capitalei cu adresa str. Alexandru cel Bun, 54, în apropierea Filarmonicii Naţionale şi a Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului”, având în jur un şir de obiecte cu menire social-culturale. Sediul Centrului reprezintă un complex modern cu spaţiile ajustate cerinţelor în vigoare pentru clinica medicală modernă.

Mândria Centrului sunt peste 137 medici dintre care 4 d.h.ş.m., 22 d.ş.m., medici de categorie superioară şi I categorie, asistente medicale şi specialiştii încadraţi în activitate, care contribuie la prestarea serviciilor medicale la un nivel înalt profesional şi calitativ. Instruirea continuă a specialiştilor, schimbul de experienţă, participarea la conferinţele şi stagiile de perfecţionare este considerată o prioritate în managementul instituţiei.

Capacitatea Centrului permite a oferi servicii de ambulator prin intermediul Departamentelor medicină primară, serviciului specializat de ambulator şi diagnostic, oferind un spectru larg de profiluri pentru maturi şi copii cu maximalul investigaţiilor accesibile în cadrul clinicii.

Clinica dispune şi de Departamentul spitalicesc, complet autonom în tehnologii şi posibilităţi de a acorda asistenţă medicală chirurgicală, ginecologică, otorinolaringologică, ortopedo-traumatologică şi chirurgie plastică, asigurat cu 3 săli de operaţii şi secţie anesteziologie, reanimare şi terapie intensivă.

Centrul Sănătăţii Familiei „GALAXIA” este contractat de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină pentru serviciile oferite de echipa medicului de familie cu acces la întregul pachet de servicii garantat de stat. Datorită faptului, că dotarea tehnică a Centrului permite a efectua investigaţii de înaltă performanţă, CNAM contractează un şir de investigaţii cum ar fi Tomografia computerizată, Rezonanţa nucleară magnetică ş.a. pentru populaţia întregii republici.

Centrul practică contractarea serviciilor prin abonamente individuale şi colective, de asemenea acordăm asistenţă medicală şi persoanelor asigurate de companiile private de asigurări din ţară şi străinătate (SOS International, QBE ASITO, GALAS, CARAT).

Centrul se bucură de colaborare cu parteneri atât din interiorul ţării, profesori universitari ai Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, specialişti principali în domenii din municipiul Chişinău şi ai Ministerului Sănătăţii, cât şi de peste hotarele ţării, cum ar fi relaţiile de colaborare cu La Casa di Cura Columbus (Milano, Italia), Academia Aesculap (Tuttlingen, Germania), Clinica de excelenţă Montevergine, Mercogliano, Italia ş.a.

Alegem CSF Galaxia pentru că:

Colectivul Centrului Sănătăţii Familiei „GALAXIA” sunt profesionişti şi foarte atenţi faţă de problemele de sănătate a pacienţilor noştri;

Complexul serviciilor diagnostice, curative şi profilactice prestate calitativ sunt orientate spre ameliorarea stării sănătăţii;

Comportamentul prestat în relaţia pacient-medic este cu un înalt grad de etică medicală şi confidenţialitate.

 

Vă suntem alături, pentru a fortifica sănătatea Dvs !
Puteţi avea încredere în Noi!