Blog

25 Ani de Activitate

Stimați pacienți, angajați, colegi și parteneri!
Anul 2023 marchează, pentru Centrul Sănătății Familiei “GALAXIA”, aniversarea a 25 de ani de la înființare.
Fondat în anul 1998, din necesitatea de a răspunde nevoilor și exigențelor pacientului, din dorința de a promova o cultură pentru sănătate, Centrul Sănătății Familiei “GALAXIA” este una din primele clinici medicale private din republică.
Privind în urmă, reușita este incontestabilă: în acest sfert de veac, Centrul a integrat în activitatea sa ramuri ale asistenței medicale complexe, precum: asistența medicală primară, asistența medicală în ambulatoriu, servicii medicale chirurgicale, recuperarea medicală.
De-a lungul anilor, echipa medicală a Centrului a adăugat noi membri și colaboratori, numărul serviciilor medicale sporind continuu. O constantă a activității Centrului Sănătății Familiei “GALAXIA” o constituie serviciile medicale de înaltă calitate, personalul medical profesionist și cei peste 100,000 de pacienți tratați anual.
La această zi aniversară, Vă mulțumim tuturor pentru încredere, fidelitate și interesul cu care ne motivați, în fiecare zi, să muncim cu drag și să fim mai buni pentru Voi!
Cu deosebit respect,
Valeriu Maciuca
DIRECTOR GENERAL
mai 11, 2023 Sănătate
About admingalaxia